Dovolená na soukromé jachtě - Výjimečné zážitky - Cesty za zážitky

Dovolená na soukromé jachtě

Prožijte s přáteli nebo rodinou jedinečnou dovolenou na palubě soukromé jachty a objevte známé evropské destinace, ostrovy a přímořská letoviska.

DOVOLENÁ ŠITÁ NA MÍRU

S NÁMI JSTE VIP

24/7

ČEŠTÍ PRŮVODCI

OSOBNÍ KONZULTANTI

POBOČKA V PRAZE

PORADÍME VÁM, DESTINACE ZNÁME

Dovolená na soukromé jachtě

Prožijte s přáteli nebo rodinou jedinečnou dovolenou na palubě soukromé jachty a objevte známé evropské destinace, ostrovy a přímořská letoviska.


Čeká Vás plavba plná poznání, relaxace, odpočinku a nádherných výhledů na moře a okolní krajinu.


Plavba lodí je nejlepší způsob, jak poznat zajímavá místa během jedné dovolené. Vydejte se za dobrodružstvím a objevte krásy Řecka nebo Chorvatska na palubě soukromé lodi. Zkušení kapitáni, palubní servis, gastronomie a soukromí nádherných privátních lodí, zaručí skutečně úžasný zážitek z Vaší dovolené.



Řecko

Zažijte dovolenou v Řecku trochu jinak. Plavba po řeckých ostrovech je nejlepší způsob, jak prozkoumat hned několik ostrovů během jedné dovolené. Objevte nejlákavější řecké ostrovy jako je Santorini, Rhodos, Mykonos, Korfu, Kréta, Lefkadu, Peloponés, ostrov Ithaka nebo Kefalonii.



Chorvatsko

Chorvatsko je jednou z nejoblíbenějších destinací pro letní dovolenou. Věděli jste, že je také jednou z nejoblíbenějších destinací pro plavby na jachtě? Plavby mezi jednotlivými chorvatskými ostrůvky je nepochybně nezapomenutelným zážitkem a důvod, proč se lidé každý rok do Chorvatských přístavů vrací. Chorvatsko nabízí mnoho krásných míst k návštěvě, například: Dubrovník, Split, Hvar, Brač nebo Korčula.



Zaujal Vás tento zajímavý, netradiční a unikátní cestovatelský zážitek? 


Kontaktujte nás a my Vám rádi poradíme a připravíme dovolenou na míru. Zajistíme pro Vás nejvhodnější loď a připravíme Vaši plavbu snů.


Fotogalerie
oliver-sjostrom-6ih-qd2kplk-unsplash.jpg
oliver-sjostrom-cihxnvele00-unsplash.jpg
type-of-boats1.jpg
type-of-boats2.jpg