Nejlepší adrenalinové zážitky světa - Zajímavosti - Cesty za zážitky

Nejlepší adrenalinové zážitky světa

Rádi trávíte Vaši dovolenou aktivně? Nebojíte se výšek, rychlých jízdy, skoků do propasti? Pak právě pro Vás jsme si připravili náš nový článek. Pojďte s námi objevit ty nejlepší adrenalinové zážitky světa.

DOVOLENÁ ŠITÁ NA MÍRU

S NÁMI JSTE VIP

24/7

ČEŠTÍ PRŮVODCI

OSOBNÍ KONZULTANTI

POBOČKA V PRAZE

PORADÍME VÁM, DESTINACE ZNÁME

Nejlepší adrenalinové zážitky světa

Rádi trávíte Vaši dovolenou aktivně? Nebojíte se výšek, rychlých jízdy, skoků do propasti? Pak právě pro Vás jsme si připravili náš nový článek. Pojďte s námi objevit ty nejlepší adrenalinové zážitky světa.


Chcete tyto zážitky zažít a užít si trochu adrenalinu? Kontaktujte nás a my Vám připravíme nabídku přesně podle Vašich představ.


1) Bungee jumping, aktivní sopka Villarrica (Chile)


Skok z mostu nebo věže jste již jistě někteří z Vás vyzkoušeli. Ale kdo z Vás měl možnost skočit na laně přímo do vulkánu aktivní sopky? Tento zážitek na Vás čeká v NP Villarrica v Chile. Helikoptérou doletíte přímo nad jezero bublající lávy uvnitř sopky a potom už je to pouze na Vás. Stačí se překonat a skočit dolů.  



Zde je malá ochutnávka --> video nebo zde i s dojmy účastníků (video v angličtině)


Sopka Villarrica leží v jižních Andách v národním parku Villarrica. Dosahuje nadmořské výšky 2 847 metrů a je jednou z nejaktivnějších sopek v Jižní Americe. Poslední erupce nastala v březnu roku 2015.


2) Potápění s krokodýli (Darwin, Austrálie)


Zábavní park Crocosaurus Cove v australském Darwinu nabízí jako jednu ze svých atrakcí potápění se s krokodýly, a to i v průběhu času krmení. Není to zážitek pro každého, ale zájemců o tento jedinečný zážitek je hodně.



Ke krokodýlům se potopíte v kabině z plexiskla silného 13 centimetrů. Kabiny jsou prý zcela bezpečné, ale i tak se tomuto zážitku přezdívá "klec smrti". Tato "klec" má tvar šestiúhelníku a to z toho důvodu, aby ji krokodýli nemohli sevřít v tlamě.  Na sobě při cestě za krokodýly budete mít pouze plavky, potápěčské brýle a šnorchl. Celý nápad na tuto atrakci byl inspirován populárním potápěním se se žraloky. 


3) Horolezení v údolí Yosemity (USA)


Yosemity jsou jednou z největších světových lezeckých oblastí. Horolezci se sem sjíždí z celého světa. Užít si zde mohou nekonečné množství výzev - od vytrvalých stoupání trhlin v kaňonu řeky Merced až po několikadenní výstupy.



Terén je zde velmi náročný a vyžaduje dostatečnou přípravu, zkušenosti a obezřetnost. Rozhodně to není pro každého. Nejvyhledávanějším cílem je El Capitan, který nabízí největší skalní lezení na světě. Na El Capitan na Vás čeká neskutečných 915 metrů lezení.


4) Insanity Ride (Las Vegas, USA)

Milovníci adrenalinu si jistě užijí atrakci Insanity Ride na okraji věže kasina Stratosphere v Las Vegas. Tento adrenalinový zážitek Vás čeká ve výšce 270 metrů nad zemí.