Tipy kam vyrazit na Velikonoce 2024 - Zajímavosti - Cesty za zážitky

Tipy kam vyrazit na Velikonoce 2024

Chcete zažít letošní Velikonoce trochu jinak? Prodloužený víkend přímo vybízí k dovolené v zahraničí. Pokud se nemůžete stále rozhodnout, zda strávit Velikonoce na exotické pláži nebo zažít velikonoční atmosféru v některém evropském městě, pak vám třeba naše tipy pomohou v rozhodnutí.

DOVOLENÁ ŠITÁ NA MÍRU

S NÁMI JSTE VIP

24/7

ČEŠTÍ PRŮVODCI

OSOBNÍ KONZULTANTI

POBOČKA V PRAZE

PORADÍME VÁM, DESTINACE ZNÁME

Tipy kam vyrazit na Velikonoce 2024

Chcete zažít letošní Velikonoce trochu jinak? Prodloužený víkend přímo vybízí k dovolené v zahraničí. Pokud se nemůžete stále rozhodnout, zda strávit Velikonoce na exotické pláži nebo zažít velikonoční atmosféru v některém evropském městě, pak vám třeba naše tipy pomohou v rozhodnutí.



Letošní velikonoční prázdniny připadají na termín 29.3. - 1.4.2024. Pro pobyt v exotice si budete muset prázdniny o trochu prodloužit. V případě dovolené v Evropě prodloužený víkend bohatě k dokonalé dovolené postačí. Pojďte se tedy podívat, jaké tipy jsme si pro vás připravili. 




EXOTICKÉ DESTINACE

Strávit Velikonoce v exotice je příjemnou změnou. Oblíbeným cílem bývá Karibik zejména Dominikánská republika nebo Kuba. Na Velikonoce se s oblibou lítá i do Asie například na Srí Lanku, Bali, do Vietnamu nebo Thajska.


MALEDIVY

Nikdy není špatná doba pro dovolenou na Maledivách. Nejen že resorty nabízejí speciální slevy na pobyt během Velikonoc, ale také si každoročně připravují program, kulinářské pochoutky a zábavu pro děti s velikonoční tématikou. K tomu si dopřejete příjemné teplé počasí a úžasné koupání v průzračných vodách Indického oceánu.


MAURICIUS

Jak lépe strávit Velikonoce než dovolenou na Mauriciu. Možná vás překvapí, že i na Mauriciu probíhají velikonoční oslavy. Na Velký pátek se můžete zúčastnit procesí v hlavním městě Port Louis. Samozřejmě i zde resorty chystají pro své hosty programy s velikonoční tématikou a zábavu pro děti. O zážitky na Mauriciu není nikdy nouze. Můžete si užívat čisté vody oceánu při potápění, objevovat přírodní krásy ostrova a ochutnávat místní vyhlášený rum. No řekněte, nebudou to skvělé Velikonoce?


OMÁN

Dovolenou v Dubaji si jistě mnoho z vás vyzkoušela, ale co takový Omán? Omán nabízí skryté klenoty, o kterých většina lidí neví. Objevte kouzlo této velkolepé země s krásnými plážemi, úžasnými horami, a hlavně s velmi přátelskými a pohostinnými lidmi. Po celý rok tu panuje příjemné teplé počasí, a tak si můžete užít krásné Velikonoce trochu jinak. Věřte, že dovolená v Ománu vás nadchne a mile překvapí.


KEŇA

Keňa je výjimečnou destinací. Kde jinde zažít relax na pláži a zároveň poznat jedinečnou přírodu a atmosféru národních parků plných divoké zvěře, a to vše z bezprostřední vzdálenosti. Pokud chcete zažíti opravdu výjimečnou dovolenou plnou nezapomenutelných zážitků, poleťte do Keni.




EVROPSKÁ MĚSTA

Nechcete si prodlužovat dovolenou? Pak je velikonoční prodloužený víkend ideální k návštěvě některých evropských měst.



ŘÍM

Velikonoce jsou oblíbeným a zároveň krásným obdobím pro návštěvu Říma. Musíte však počítat s tím, že v okolí Říma a hlavně Vatikánu, bude poměrně plno. Nicméně pokud chcete zažít pravou atmosféru Vatikánu, poslechnout si naživo papežskou mši, kdy jindy než právě na Velikonoce. A co víc? Obohaťte vaši dovolenou v Římě návštěvou operního domu Teatro dell´Opera, stojí to za to!


VÍDEŇ

Možná netušíte, že Vídeň je známá nejen vánočními trhy, ale také těmi velikonočními. Takže pokud nechcete cestovat daleko, Vídeň je skvělou volbou, kde zažít rakouskou velikonoční atmosféru. Těšit se můžete na tradiční velikonoční ozdoby, kraslice a kulinářské speciality. Nechybí zde ani doprovodný program pro děti. Když Vídeň, tak noblesně. Srdečně vás zveme na kulturní zážitek ve Vídeňské státní opeře. 


RIGA

Lotyšská metropole zaznamenává každým rokem větší zájem turistů a není se čemu divit. Lákavý je nejen přímý let, ale také ceny letenek a ubytování. Pokud jste ještě Rigu nenavštívili a láká vás, nyní máte příležitost. I v Rize zažijete velikonoční atmosféru. Oslavy probíhají napříč celým městem. Těšit se můžete na Food Festival se skvělou gastronomií, hudbou a zajímavým doprovodným programem pro dospělé i děti. Na dovolené v Rize se rozhodně přes Velikonoce nudit nebudete.


LONDÝN

Strávit velikonoční víkend v Londýně, je ten nejlepší způsob, jak zažít živou atmosféru města. Pokud cestujete s rodinou, pak vás jistě potěší velikonoční aktivity pro děti. Oblíbenou velikonoční zábavou je londýnské hledání velikonočních vajíček. Vystupují zde pouliční umělci a kouzelníci. Během festivalu se vydáte na lov velikonočních vajíček, díky kterému se seznámíte s historií Londýna. V Londýně vás čeká mnoho zábavy a společně s rodinou zde opravdu zažijete kouzelné Velikonoce.





Nalákali jsme vás na velikonoční dovolenou? 

Dejte nám vědět a rádi pro vás zajistíme jak výše uvedené naše tipy destinací, tak i další zajímavá místa pro vaši dokonalou dovolenou.